Aquesta es la
recepta de pa de pessic que us pot servir de base per fer una mona
v Ingredients:
v 1 iogurt
natural
v 375
g de farina
v 1 sobre
de llevat
v 250
g de sucre
v 125
g d’oli
v 3 ous
v 2
cullerades de suc i ratlladura de llimona
v
|
v
Preparació:
v
Pas 1
v
Reescalfa
el forn a 180ºC. En un bol , bat els ous, afegeix el iogurt i torna
a batre fins que quedi tot ben barrejat.
v
Pas 2
v
Afegeix
el sucre a la barreja anterior i la farina, tamisant-la a través d’un colador.
Al damunt de la farina tira el llevat, el suc i la ratlladura de llimona i
l’oli. Remou amb unes varetes i barreja amb cura.
v
Pas 3
v
Unta
un motlle per forn amb una mica de mantega i empolvora’l lleugerament amb una
mica de farina, perquè el pa de pessic no s’enganxi al motlle. Aboca la
barreja en el motlle i fica-ho al forn. Deixa-ho coure uns 30
minuts a 180 º.
v
Pas 4
v
Recorda
no obrir la porta del forn durant els primers 20-25 minuts per evitar que el
pa de pessic no pugi. A més, com cada forn és diferent, tingues en compte que
el temps és orientatiu. Per saber si el pa de pessic ja està llest, punxa’l
amb una agulla fina o amb un punxó al centre i, si surt net, és que està ben
cuit. Si, per contra, en treure’l veus que està "tacat" és que li
falta una mica de temps de cocció.
v
Pas 5
v
Retira
del forn i deixa que es temperi. Després, desemmotlla’l i empolsina’l amb una
mica de sucre glacé. Un cop finalitzada la recepta, com us ha quedat el
vostre pa de pessic de iogurt?
|
divendres, 23 de març del 2018
Recepta de pa de pessic
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada